Ed 3 månader…

Som 3-månaders valp händer det saker (fyllde igår för er som inte har min födelsedag uppskriven…) så idag har det varit en härlig dag 🙂
Matte, jag och storebrorsan har varit ute på en lååååååång lååååååång promenad! Ja ja, matte säger att den inte var så lång men vi var ute länge i alla fall och vi mötte fullt med folk!
Så fort vi mötte någon – en tvåbening eller en sån där rullande sak med människa på eller sån där konstig sak med liten skrikande människa i – så fick jag gotti så fort ja kollade på matte 🙂 Perrans tycker jag!

I morse såg jag råisar på gården! Fina fina, ungefär samma färg som ja! Dom stannade å titta på mig så jag tror dom tycker ja e rätt så söt oxå 😉

Här kommer en 3-månadersbild på mig. Å lite av min Raffen. Å min Kroki. Raffen e mjuk, Kroki piper. Gillar dom båda lika mycket.
Matte jagar mig när jag har dom. Det gillar ja. Hon har inte en chans att fånga mig! Hon jagar mig, sen jagar ja henne med lekisen i munnen å när hon stannar så ”buffar” jag på hennes ben med lekisen! Då ska hon försöka ta mig igen!

Ed, Raffen o Kroki

Ed, Raffen o Kroki

Voff så länge från lilla Ed!

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Elles inlägg. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ed 3 månader…

 1. Thereze skriver:

  Såå SÖT!! Hade varit så roligt att träffa Ed. Synd att det är så långt emellan oss…

 2. Enzo skriver:

  Grattis i efterskott!
  Än så länge kommer det dröja innan du blir torr bakom öronen men oroa dig inte, farbror Enzo kan hjälpa dig om du får tovor bakom öronen =)

 3. eveningshade skriver:

  Grattis Ed i efterskott, Jag håller med råisarna vi tycker oxå att du är söt. Vi skulle kunna ha mycket skoj;). Hälsar Indra o Glimma

 4. Husse skriver:

  Du e såååå söt vår lilla älskilng 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s