Besök i skogen

Tjena!

Ed här igen.
Idag har varit typ den rooooooooligaste dagen i mitt liv! Jag har varit i stora stora skogen! Fanns fullt att äta – pinnar, jord, kottar! Sprang över stock å sten – hade full koll på husse å matte å så fort dom ropade sprang jag det fooooooortaste jag kunde till dom för då fick jag gottis 🙂

Sen ”spårade jag för första gången” enligt matte…
Hm, för första gången…snälla matte – jag spårar DAGLIGEN!
Ja, ja, låt henne få säga det om hon vill, löjligt kort spår var det i alla fall enligt mitt tycke…å när jag hittat min lilla trasa då skulle vi plötsligt sluta?!?!

Ed på stubben

Ed på stubben

På förmiddagen övade jag på min stubbe. Först i början, då var det jääättesvårt att gå upp på den men nu….. Lilla lilla bebistubbe sjunger jag till den 🙂 Tar bara ett litet skutt å vips så e ja uppe på den å kan till å med sitta! Tror ni mig inte? Lägger in ett bildbevis så ni inte misstänker att jag skrävlar!

Annars är det rätt så lugnt här hemma. Tränar på så smått med det mesta å jag har faktiskt träffat på dom ulliga en gång till. Mycket mycket läckra djur tycker jag 🙂 Jag skulle så gärna vilja komma nära dom för deras hår ser ut att vara lika smakligt som min egen fäll!!! Mmm, jag ääääääälskar att äta på min fäll, dra stora tussar som sen fastnar ööööööööverallt i min lilla käft! Ok, jag måste erkänna att matte inte är sååå förtjust i att jag gör så…inte på mattan heller…Men kanske dom ”ulliga” skulle gilla att jag plockade lite av deras otroligt vackra håååååår?
Hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag får se dom igen, å kanske komma liiiiiiite närmare!

Hej så länge från Lilla Ed 🙂

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Eds inlägg. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Besök i skogen

 1. Halloj lille snygging.
  Du verkar hitta på en massa kul om dagarna…. själv ligger jag bara o laddar för att matte ska komma hem från jobbet. Då händer det roliga saker… På dagarna är min husse hemma med mej men han kelar mest… =) När jag var liten åt jag oxå på fällar. Det ÄR jätte gott…. Så passa på för helt plötsligt är man för vuxen för det??? Säger matte iallafall.
  Hoppas ni kommer till Skåne nångång så jag får träffa dej igen.
  Puss på näsan
  Morbror Mex

 2. Thereze skriver:

  Varje dag är ett äventyr 😉 Världen är stor.
  Lille Ed får komma och hälsa på våra ullisar någon gång. Våra ullisar är förresten jättebra att träna på och jag är glad att jag har möjlighet att träna där. 🙂 Så skoj!

  Kram från skåneland

 3. Dix skriver:

  Här bloggas det flitigt!! Dom där ulliga sakerna är underbara,,,,,vänta bara så ska du få se…det är det bästa som finns… Jag tjatar på min matte o husse att dom ska skaffa mej egna,,,,vi får väl se när dom får tummarna loss…nosspuff

 4. Husse skriver:

  Åh lilla Ed, vi i familjen ser fram emot när du får träffa ullisarna nästa gång, hoppas du inte blir ”harig” bara…!

 5. Enzo skriver:

  Eddan, diggar dina öron! De har olika style för varje dag =)
  Jag gillar oxå får, när (inte om) jag lyckas med att ta LP3 så har matte lovat mig att jag ska få en alldeles egen långhårig och ullig fårfäll! Du får hålla tassarna för att jag lyckas med alla momenten på det sätt som matte tycker att momenten ska utföras på. Har förstått att mina egna idéer inte alltid uppskattas men ibland kan jag bara inte låta bli att göra något oväntat. Tex att ta några ärevarv runt tävlingsplanen, kan ju faktiskt vara någon brud där ute som missat att se hur snabb och snygg jag är!

 6. Marie L skriver:

  Häftiga öron på lilla Ed. Va roligt att ni har börjat spåra!
  Hur är det med Trombis ben?
  Tänkte länka tiller om det går bra?
  Ha en skön helg!
  Marie/Minos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s