Tack alla…

som brytt sig om hur jag mår! Kan tala om att jag är HEEEEEEEElt fit for fight igen 🙂

Lövoskar

Lövoskar

Har hunnit med att jaga lite löv (när matte inte ser, hon gillar inte de så himla mycket men kul är det – rekommenderas varmt).  

Annars hittar jag på massor med skoj också. Där jag bor finns det såååååååå mycket att leka med! En del saker säger inte matte nåt när jag leker med men annars ekar ordet ”NEJ” ganska tätt här hemma. Nej, Nej, Nej, hon verkar äääääääääälska ordet Nej?!?!

Igår var jag iväg och tittade på något mycket roligt. Agility säger matte att det heter. Ser vääääääldigt skoj ut. Förra gången jag var och kollade så ville jag väääldigt gärna kolla in hundarna som sprang på banan men nu så gjorde matte så mycket annat kul så jag struntade i dom.

Matte undrar lite vad jag kommer få för ögonfärg när jag blir stor? Någon som har en gissning? Så här ser dom ut idag.

Eds ögonfärg för dagen

Eds ögonfärg för dagen

Matte skrattar lite nu för hon säger att man knappt ser ögonfärgen på bilden *fniss* men ni ser ju hur söt ja e i alla fall 🙂
På min älskade stubbe 🙂

Oj, måste uppdatera lite. Min brorsa som e en av de finaste killarna är ju opererad, vad för slags operation vill han inte tala högt om men bara så att inte brudarna ska strunta i honom så vill han gärna ha in ett kort så dom ser hur snygg han fortfarande e 😉

"Snusande" Trombi

// Lilla Ed               

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Eds inlägg. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tack alla…

 1. Enzo skriver:

  Ed, hälsa ”brorsan” att brudarna fortfarande kommer att tycka att han är snygg, de kanske tom kommer att gilla honom bättre! Själv har jag inga problem med brudarna alls och jag har gjort samma operation som brorsan. Matte säger även att den är bra för humöret, vet inte riktigt vad hon menar med det men hon kanske antyder om att jag var aningens kaxig emot andra grabbar förut vad vet jag.

  Angående agility så är det såååå roligt, det kommer du märka själv när du blir en stor kille och kan prova själv!

 2. Morbror Mex skriver:

  Lilla sötnosen,,, du ska ju inte äta dom beige svamparna… Dom gula som mattar o hussar plockar kan du äta. Men ett tips e att vänta tills de 2-benta stekt dom.. hehehehe. Skönt att du e pigg o alert igen.
  Puss på näsan.

 3. Eva skriver:

  Hej!
  Vilken RYSARE med Ed och flugsvampen! Usch vad orolig du måste ha varit men så SKÖNT att det gick bra!
  Hadebra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s