Snö Snö Snö…

Då har det äntligen kommit snö! Slipper all denna äckliga gegga att torka av små hundtassar. MYCKET skönt!

Lilla Eddan älskar snön. Det liksom spritter i hela kroppen och det är mycket svårt att gå en lugn koppelpromis. Nästan som om snön e lite elektrisk 😉

Träningen går framåt. Fast vi leker mest fortfarande 🙂 Nu har det varit så geggigt en längre tid och det är INTE kul att va ute å träna då. Lilla Eddan har oftast sån fart så en liiiiiiite överbeskyddande matte vill inte träna runt träd å sånt när de långa smala valpisbenen far hitan å ditan i leran.

Håller på och ”koncentrerar” oss lite på fritt följ. Läste en artikel i hundsport att det oftast brast lite i fria följet och jag minns från min tid att det var väldigt många som hade hundar som trängde och jag tycker faktiskt ofta det ser lika ut idag. Så klart att man hellre har en hund som tränger än en som går 1 meter bakom men själv tycker jag inte att det känns som så svårt att fixa till. Igår på promisen frågade jag husse om Eddan gick rakt, kan ju va svårt att se själv ibland, och vi fick GODKÄNT. Säkert heeeeeeelt opartiskt 😉

Ska bli mycket spännande att se hur lilla Eddans fria följ ser ut när det är klart 🙂

Va på Mässan i helgen å kollade in lite Agility. Abstinensen e STOR!

Ut nu alla å mys i snön å ladda! Snart e de JUL!

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Elles inlägg. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Snö Snö Snö…

 1. Thereze skriver:

  Oh vad mycket snööö! 🙂 Här är det några vita snöflingor på marken. Men skönt att det är fruset.. inget gegg!
  Vad avis jag är att du var på mässan, jag satt och kollade på livesändningarna! 🙂 Alltid något! Jag såg Nina och Enzo-pojken. Han är snabb och Nina har fått koll på byten hit och dit 😀 KUL! Ni får ta en tripp till Skåne och tävla i sommar tycker jag. KRAAAMAR

 2. Pax!!! skriver:

  halloj brorsan..tack för orden i min blogg ;)…ahh agility är super..mycket roligare än lydnadgrejen..men matte säger att den kommer bli ännu roligare nu…men ojoj va fåren va roliga….och gott smakade dom med =)..men oj va trött jag blev..men jag hoppas jag får träffa dom snart igen =)….ha det bäst // Paxis!! =)

 3. Nickie skriver:

  Hihi ditt tema var inte så tokigt det heller 😉 Jag hade velat göra egen css men så upptäckte jag att dom tar betalt för att man ska få göra det!! Eller ja, man kan göra egen och se hur det ser ut och så men om man vill göra det publikt så kostar det. FY.
  Åh vad avundsjuka vi blir på er snö, framför allt Milo bara ääääälskar snö.

 4. Axis skriver:

  Tjena mina bröder, där borta på söder. Är inte glad idag. Trodde inte att jag som är en canis lupus familiaris kunde få vinterkräksjuka som dom där tvåbenta homo sapiens.Inte trevligt alls. Därför kunde Ni inte komma till mig idag, då hade jag säkert smittat Er. PS inte får jag någon mat heller, men ärligt talat så är jag för en gång skull inte hungrig, vill inte äta upp en häst idag. (Mors på Er ni vet från vem, den vackra sjuka flaten i Märsta)

 5. Enzo skriver:

  Jag älskar oxå snön, att springa i racerfart och ha käften öppen så att det den fylls med god fluffig snö är jättemysigt! Matte påstår att det är dumdristigt och att jag inte förstår sambandet med snöätandet och att jag blir väldigt kissnödig men det gör jag visst men det tar jag, att få äta snö är ju så himla gott!

  Therese; vad kul att du såg mig och Enzo på livesändning =) Trist på uppfarten på balansbommen samt att Enzo tog så lång tid på sig på nerfarten på A-hindret, annars är jag nöjd med agilityloppet.

 6. Jenny skriver:

  Hello på er!! vi saknar er, lilla Ed´an som blivit så stor, jag tror inte att jag kommer att känna igen dig 😉 Farbror Peak ääälskar snön han gör snöänglar hela tiden, då menar jag HELA tiden…. han rullar fram och bäst är det att stoppa huvudet i snön och sen springa….han ser inget och ser helt galen ut… jag brukar säga att han är skåning då folk frågar vad han gör då svarar alla- jaha jag förstår!(bra ursäkt) vi får ta en promis eller träning nån dag! många snöängel kramar från oss alla till er alla 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s