Lydnadskurs del 1

Sådärja. Nu har vi vart på första kurstillfället. Kanske inte optimalt väderförhållande med -12 grader men trots frysna fingrar och tår så var det jätteskoj och jag är lika positiv till Anne fortfarande 🙂

Oj vad jag gillar när instruktörer individanpassar träningen! Alla vovvarna var jätteduktiga med bra attityder (2 Flatar, 1 Golden, 1 Welsh, 1 liten söt pappillon/chiuaua) och alla hade bra belöningar men jag och Eddan ligger lite före i träningen så då är det så uppskattat när vi får lite andra saker i ”läxa” 🙂

Jag har tidigare skrivit om att jag gillar en rak position i fotgåendet och att jag inte tycker det känns som om det är så svårt att få till (alltså nu menar jag inte att det är plättlätt för alla utan bara att just det är ett moment som jag själv inte tycker är svårt att belöna rätt, finns andra moment jag själv inte är bra på att träna…).
Nu e de ju så att jag aldrig tidigare haft en hund som är så ”på” som Ed så ett tag tänkte jag att jag kanske sagt (skrivit) lite för mycket….. Idag på kursen tränade vi inte något rent fotgående men Eddan vill gå lite fot ibland och då hade Anne tydligen sett när han gick och berömde oss för att han inte hade nå problem med rumpan (alltså han gick rakt). Duktiga lillkillen!

Längtar till nästa tisdag och träningsmotivationen e på topp 🙂

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Elles inlägg. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lydnadskurs del 1

  1. Husse skriver:

    Lilla Ed, de é duktig och så himla På, alltid på, knappen på 🙂

  2. Enzo skriver:

    Själv så gillar jag att sitta lite snett och gärna aningens längre fram så att jag kan titta på matte lättare, sitter man så som matte helst vill att jag ska sitta vid fotposition så får jag vrida nacken ur led för att kunna se henne ordentligt =)

  3. Thereze skriver:

    DUKTIGA ED! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s