Kistamässan Dag 2

Idag åkte vi återigen till KistaMässan. Märkte direkt när vi kom dit att han var lite låg. Han brukar normalt bli alldeles till sig när vi kommer till en tävlingsplats och kampa som bara den med kopplet men inte idag.

Vi skulle bara köra hopploppet som startade på förmiddagen för klockan 12 var vi bortbjudna på 30-års brunch 🙂

Starten passar oss perfekt och det känns som en riktigt rolig bana så det känns bra när vi går till start. Trombi börjar lite segt och jag håller nästan på att springa på honom när jag skickar in honom i en tunnel. Sen får vi till ett jättebra mittenparti på banan men jag känner att han liksom inte är med alls! Känns som om jag får pusha honom för att ens hoppa hindrena… Vi åker på en rivning och sen även en vägran (matte funderar på vad det är för knas med vovvsingen…) men i övrigt går loppet bra.

Jag vet inte alls varför han inte var helt pigg på att köra. Han är normalt sett mycket mer taggad i agilityklassen men sån här skillnad brukar det inte vara. Han har varit jättetrött sen han kom hem så antingen har han träningsvärk från igår (han tränar ju inte alls agility nu så efter gårdagens lopp…) eller så är han bara psykiskt trött eller har kanske lite känningar i sin rygg. Kändes hur som att det var väldigt bra att det bara var ett lopp idag!

Nu ska vår bästaste Aussiekille få vila från agilityn några månader men i vår kommer vi igen 🙂

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Elles inlägg. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Kistamässan Dag 2

 1. Nämen, hoppas att killen är bätttre i morgon, och bra gjort att bara köra ett lopp idag ;). Pssss han kanske behöver Glimmas sköna massage på ryggen ”asg”

  Kramar

 2. Enzo skriver:

  Klart grabben är trött, det tar på krafterna att vara trevlig och social =)
  Att mingla och tigga gotta är jobbigare än man kan tro…

 3. Axis skriver:

  Tjenixen Trompan. Det är inte lätt att vara vara på alerten, dag ut och dag in. Du gjorde ju expressraces igår, det får väl räcka. Kom till mig, så ska jag hjälpa dig. Vi kan busa lite kul, så kan Eddan få köra. I love you and your brother, se you later, alligater.

 4. mari & Mina skriver:

  Hej Eddan & Ellle!
  Vi villl gärna leka med er i veckan! Vill ni bara busa på gården så är det bara att skälla lite utanför så springer vi ut, vill ni gå längre så förvarna inte så hinner matten sätta på sig bra kläder :).
  Vi är hemma ikväll, och i morgon + onsdag efter 6!

  • Elle, Trombi & Ed skriver:

   Hej Mina!

   Vill gärna leka men min matte e lite klen (tvåbeningar å magsjuka du vet…) så vi kanske kan kan ta en träff på gården ikväll?

   // Ed

 5. Mina! skriver:

  Stackars matte!

  Ja! Vi har inte kommit hem än men snart! Handla lite bara! 🙂 skälls sen!

 6. mariaston skriver:

  Hmm, va tråkigt. Hoppas att det bara är lite träningsvärk och inget allvarligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s