The Snowdogs

Oj Oj Oj vad glada dom fyrbenta är över att det fallit lite vitt från himlen igen!

Måste erkänna att jag föredrar vitt på marken framför is… Hua vad halt det var i några veckor!

Ed och jag har tränat mycket lydnad på sista tiden och som jag skrivit tidigare måste jag verkligen träna med störning. Var ut till klubben igår och först var det bara SÅ svårt att träna när andra var där men efter en liten stund gick det alldeles utmärkt att fokusera på matte. Duktig vovve!

Känner dock att det behövs många fler störningspass men med det väder som råder nu så är jag inte pigg på att åka till klubben å träna så det blir nog ingen lydnadsdebut till helgen 😦

Körde igenom ett helt program från lydnadsettan och visst tror jag att vi skulle kunna fixa ett förstapris (om platsen sitter) men att tävla är inte direkt målet, jag vill definitivt att allt ska sitta som jag vill innan jag tävlar. Vill inte känna mig osäker innan jag entrar lydnadsplanen och vi har ingen stress.

Agilityträningen flyter på men oj vad man märker att dessa unghundar behöver träna mer än två pass i veckan. Slalomen började ju sitta riktigt bra men nu är det tjäle i marken och det har varit svårt (läs omöjligt) att träna 4 pinnar på gården och det MÄRKTES på gårdagens ridhusträning vill jag lova…men men, vi har ingen stress här heller så vi tar det baaaaaara lugnt 😉

I SNÖN 🙂

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Elles inlägg. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till The Snowdogs

 1. Vad synd ingen lydnadsdebut nu alltså?
  Vi har ingen snö, det går att träna ute och Kate tog sitt första ”dopp” i dammen förra veckan när det var plusgrader. (Fast hon är ju knäpp :o) Tänkte hon skulle valla änderna). Nu har minus och blåst – kallt!! Men träningsbart underlag :o) :o)

 2. oj det blev ju ”oj-gubbar” – den gillade inte näsorna på gubbarna. 😀

 3. Husse skriver:

  Helt rätt, ta det bara lugnt! Oj vad ni har många tävlingar framför er 🙂

 4. Nina skriver:

  Tycker att det är bra att ni tar det lugnt och inte hetsar att komma ut på lydnadsplanen, bättre att vänta tills man känner sig säker på att ha en chans att lyckas. Tror även att det kan vara bra att vänta tills det inte är riktigt lika kallt ute.
  Hoppas på att du lyckas få upp dina pinnar på gården, träningen på dem gjorde susen 🙂
  Kram på er!

 5. Axis skriver:

  Tjenixen mina bröder på söder, gör som jag, käka snö och var glad, tids nog kommer det gröna gräset, då kan Ni köra slalom -hahaha.
  Vi hörs, käft på Er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s