Semester – läget

OjOjOj vilken blogtorka det varit…..

Har haft fyra veckors semester och ofta utan tillgång till dator så det är väl en ursäkt. Sen går det ju lite upp och ner hur mycket man har att skriva om så…

Har haft en underbar sommarsemester med en tur till Skåne och en upp till Sälen. Turen ner till Skåne bjöd på lite Agilitytävlingar för både Tompan och EddanPeddan.

Trombi är verkligen i superduper form och när vi var i Karlskrona och tävlade så gjorde han två jättefina lopp. I det första hopploppet så glömde tyvärr klantmatten vilken hund hon körde med!!! Loppet har gått super med finfina svängar och 4 hinder från mål kommer vi till slalom. ”Slalom” säger jag och går sen tyst bredvid. Trombi går in med hyffsad speed men sen går det bara saktare och saktare och det ser sjutton ut som om han ska sluta helt (inte bara jag som uppfattade det som sakta utan Thereze som stod utanför undrade även hon vad som hände…)!!!

Jag kommer inte heller på direkt vad som vart fel utan är nöjd med en nolla (som inte händer för ofta..) men sen kommer jag plötsligt på: med ED är jag i princip tyst men med TROMBI pratar jag och peppar HELA TIDEN!!! KLANT KLANT KLANT MATTE!

I agilityloppet sköter sig den fina Aussien STRÅLANDE och i mina ögon så gjorde han sin första dubbelnolla men tyvärr inte i domarens som gav honom en femma på balansen där han TYDLIGT var på med båda tassarna… Han hade som vanligt en tveksam (svårdömd med andra ord…) gunga några hinder innan men inte ska man få ”straffel” för det! Var hursom SUPERDUPERNÖJD med båda loppen och han är bara för rolig att springa med!

Som jag skrev tidigare så har vi haft semester i många veckor = inte mycket till träning. Detta har visat sig tydligt i EddanPeddans lopp där vi fått många fel p.g.a. att han har gjort lite egna ”tolkningar” av banorna 😉
Vi har m.a.o. inte fått några resultat med oss men oj vad roligt det är att köra honom och jag blir ofta förvånad när jag kollar resultatlistorna och ser tiderna. Han är definitivt snabbare på banan än jag upplever honom! 

Skoj också när folk kommer fram och talar om hur kul det är att se honom på banan 🙂

Nu har jag jobbat i en vecka och i alla fall hunnit med två hyffsat bra pass i veckan så lite mer tränade lär vi vara inför lördagen i Dala-Floda nästa helg.

Ed & jag har varit till fåren lite då och då och han börjar få en lugn och skön attityd i hagen och kan nu jobba MED sin matte 🙂

Lite semesterfoton kommer!

// Elle & Doggsen

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Semester – läget

 1. Thereze skriver:

  Trombi var verkligen i fin form med sprutt i baken! Duktiga trompan och visst var det en dubbel-nolla! Synd att jag aldrig såg Ed – trist att det var så kasst väder.
  KRAM

 2. Axis skriver:

  Hej mina bröder uppe på Söders höjder.
  Trodde att Er matte, min lillmatte, haft ont i sina tassar (inget skrivet – blankt varje dag) men nu verkar det bättre.
  Bra att ni börjar köra på, Ni ska se att det snart går bra.

  Käft på er från den vackre flaten, ni vet var jag finns. Axis var namnet

 3. Marie Larsson skriver:

  Kul att det går så bra med dogsen och att Trombi är i fin form igen:-) Synd att ni inte kunde komma till Windedoslägret hade varit kul att ses, får bli en annan gång. Ha det gott, kramar från oss

 4. Sammy skriver:

  Åååhhhhh jag älskar den där bilden!
  Ni är jätteduktiga 🙂

 5. Jessica skriver:

  Såååå härlig bild på pojkarna! Nästa gång ni kommer till Skåne så måste ni höra av er,,,ni kunde ju kommit ut och vallat lite hos oss för tusan! Vi har gott om får och superträningsfält! Kram på er

 6. Ann skriver:

  Härligt att äntligen få läsa om er igen!!! Kul att ni ska till Gagnef-Floda!!! Det ska vi med… Matte tvekar på om jag ska få springa agility… Bara för att jag ibland springer under hinder…. Men vi får väl se om jag kan övertala henne!

  Voff från syrran Guess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s