Lika som bär…

Tjenixen. Tompan här.

Asså ja blir sååååååååååååå himlans trött på alla som frågar vilken ras ja o lillbrorsan är! Vi är INTE av samma ras! Jag är en Åssi  å inget annat!

Vacker som en solnedgång i Sälen...

Jag är vacker som en solnedgång, har en underbar päls och är muskulös som få medans den där lilla är smal som en speta och bara har lite få strån på kroppen!

Mina ben är superstarka och kan göra rivstarter som ingen annan klarar av medan ynglingens legs är smala o långa som grässtrån….att dom ens orkar hålla upp hans kropp e konstigt.

Å min stubb – kolla in min stubb när ni har chansen! Den är SÅ mycket vackrare än hans plym som han för det mesta envisas med att bära som en krok över ryggen. 

Å sist men inte minst, färgen. Jag har en så otroligt underbart rödbrun färg som man liksom bländas av medans hans mer ser ut som…..puppen… Ok, ska inte va alltför taskig, chokladbrun kallar matte honom för men det spelar liksom ingen roll för det går ändå inte att jämföra med min gudomliga färg!

Nej, jag kan absolut inte förstå att folk tror vi är av samma ras…

Lika som bär........absolut inte 😉

// Tompan

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lika som bär…

 1. emilie skriver:

  hahaha.. Dom är verkligen jätte söta på bilden! 🙂 och lite lika är dom juh! 😉

 2. Scott skriver:

  Asså,,,kan bara instämma,,,de där rangliga, viktiga, som bara försöker ”sno” matte o husse heeela tiden,har ingen stolthet i kroppen som vi Åssies. Fjäskar o fjantar.
  Men det säger juh lite om intelligensen,,matte ger oss ibland en bollmed gottor i,,,den svarte han rullar bollen,,men hajjar inte att det ramlar ur godisar,,,hehe,,,,meeeeen det gör ju så lite – jag städar mer än gärna upp efter honom.Så samma ras – NO Shit!

 3. Thereze skriver:

  hihi 🙂 Trompan du är så vacker!

 4. Axis skriver:

  Äntligen brorsan, fick du tala om vad det är som gäller i vår underbara hundvärld. Hur kan de där folket, eller homo sapiens eller vad de kallas för, tro att Du och lilla lilla Eddan är samma ras. Det vet väl jag, vad du är för en ras. Det har jag blivit varse ett antal gånger under alla dessa år som vi varit ”bröder”. Måste ju säga att jag har ju inget emot den där lilla lilla Eddan men rätt ska vara rätt.
  Dessa rader är från, som du förstår, den vackra Flat coated retrivern Axis
  OBSERVANDUM: jag är HELT chokladbrun! Inte några vita störande strån här inte 🙂

 5. Husse skriver:

  He he Tompan du é sjävgod som få 🙂
  Du är äldst men du är inte Godfocker för det är jag 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s