Roslagenrapport

Denna helg bjöd på söndagstävling i Roslagen. Har fått till 3 träningspass i veckan så Peddan och jag kände oss väl förberedda. Dock hade jag inte tränat tillräckligt på att undvika uppstickande grästuvor….
Snubblade ordentligt i agilityloppet när Ed är i en tunnel och när han kommer ut så ser han inte mig som snubblar omkring utan tror att domaren är jag och far ditåt som ett spjut!

Lyckas dock få tillbaka honom till rätt hinder men sen gör jag något konstigt bakombyte som lurar honom åt fel tunnelingång så där åker vi på en vägran.

Känns inte som om jag kunde gjort något annorlunda för det gjorde ruggigt ont i knät och helst av allt hade jag velat lägga mig ner och ömkat lite som fotbollspelarna gör 😉

Körde i alla fall på så gott jag kunde och jag är jättenöjd med loppet i övrigt!

Nema rivningar!

När det var dags för hoppklass bokstavligen öste regnet ner och när jag hoppade på framhoppningen så halkade Peddan omkull 2 gånger så det kändes inte vidare skoj att köra. När jag sen ska in på banan får jag precis höra av inroparen att en hund sträckt sig på framhoppningen och inte kunde köra p.g.a. detta. Just då antog jag att det var för att det var så halt så det var en FEG matte som entrade banan.
Gjorde då oxå om min ”startplan” och tänkte att jag skulle hjälpa honom EXTRA över hinder nummer tre vilket ledde till att jag istället puttade honom RUNT hindret! HAHAHA vilken bra hjälp matte…

Jaja, han halkade inte i varje fall och rev inte ett enda hinder. Övriga fel tar den ofokuserade matten helt och hållet på sig…

Nästa helg blir det tävlingar i Märsta för både Trompan och EddanPeddan 🙂

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Roslagenrapport

 1. emilie skriver:

  Tjohoo, vad fin hemsidan har blivit!! 😀 Vi tyckte att ni var jätte duktiga idag och hoppas på att vi får lite konkurans i tvåan efter nästa helg!! 😉
  Kram Emilie, Ixi & Knut

 2. Enzo skriver:

  Eddan; Vi får hoppas på att det inte regnar i Märsta för min matte springer lika dåligt i regn som din matte gör 🙂

 3. Enzo skriver:

  Eddan; Vilka snygga kontaktfält du har, märks att du inte lärt dig dem av Tompan 😉

 4. Ann skriver:

  Låter bra för nästa helg!!! Tack snälla brorsan för dina snälla kommentarer på bloggen!!! Vi håller tummar och tassar för att det inte regnar utan att ni kan ösa för fullt!!!

  Voff från Guess och kram från matte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s