MärstaRapport

I helgen var det tävlingar för båda doggsen i Märsta.

På lördagen var det Peddan som körde. Vi började med en klurig (ROLIG) agilitybana men matte lyckades dra ur den lilla vovven ur slalom som var tredje hindret…STÖN! Min taktik när dom går ur slalom är att så fort som möjligt kasta in dom på slutet av slalom och struntar då i vilken pinne så därav blev det en disk.

I övrigt gick loppet finfint och det var mycket skoj att köra en bana med lite handling i 🙂

I hopploppet var det Peddans tur att själv strula med slalom som då var andra hindret. Ska inte beklaga mig för vi har inte haft mycket problem med slalom så vi hoppas det var en engångsföreteelse.

Även denna bana var skojig och Peddan fick ösa på järnet och jag lät honom medvetet sväva ut lite (hade ju redan typ 10 fel från slalom) så vi missade ett hinder (disk) men oj vad han gillade att få springa FORT!

På söndagen var det Tompans tur. Agilitybanan var en perfekt klass-3 bana som bjöd på en del handlingsalternativ. Tyvärr drog vi på oss en rivning på fjärde hindret, kom HELT FEL i det kluriga startpartiet, och det kändes som om vi inte bara hade 5 fel utan typ 20.

Därav tog jag det dumma valet att inte säkra A-hindrets nerfart vilket gav oss 10 fel istället för bara en 5:a som gett oss en SM-pinne.  Dåligt val matte….

Trompan visade i alla fall att han fortfarande är i TOPPFORM och matchade tiderna hyffsat mot dom snabba vovvarna 🙂

I det roliga kluriga Hopploppet får vi en rivning på tredje hindret och sen överarbetar jag en sväng straxt efter så vi får en vägran. Några hinder senare ska jag putta ut honom runt ett hinder och ser att han inte riktigt tar det men jag struntar i att kämpa honom runt utan vi öser på (=disk) till det svåraste partiet på banan och där tar han mina muntliga runt-kommandon klockrent! DUKTIGA DUKTIGA Trompan!

Å i helgen e de dags för tävlingar för båda doggsen igen 🙂

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till MärstaRapport

 1. Husse skriver:

  Fantastiskt vacker sida du fått till 🙂 Än en gång ni är så himla duktiga alla 3! Uppskattar verkligen all tid du lägger ner på våra fina pojkar ❤

 2. Axis skriver:

  Snygga bilder lill-matte. Bra att mina bröder sköter sig när de är på min hemmaplan.
  Lycka till i helgen som kommer. Eddan får väl visa sina framtassar att det går bra igen.

  Käft på Er, från den vackre i Märsta
  ps givetvis även den blide och timide Trombi ej att förglömma:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s