Kiropraktorbesök

Efter de senaste helgernas hinderkrascher (hopphinder i Kungsör och däcket i Väsby) så kändes det som om det var dags för ett besök hos kiropraktorn.

Jag märker väldigt lätt om han får känningar i ryggen.

På våra dagliga rastningspromisar i kvarteret, som han tycker är rätt så trista, är det väldigt noterbart för känner han av ryggen vill han knappt gå alls så fort han kommer på att det är trökpromenaden…

Sen tror jag att dom här krascherna också har med ryggen att göra. Vågar han inte satsa fullt ut när ryggen inte känns 100%-ig  är det nog mycket lättare att det blir lite fel i avstampet.

Kiropraktorn hittade som jag trodde några ställen som hon fixade till. Det var inga större grejjer och hon berömde mig för att jag är så snabb med att märka när det är lite knas.

Jag får väl tacka Trombi för att han är hm…lite…känslig och visar väldigt tydligt när nåt inte är bra – en liten kvist i byxa, näe då går jag inte ett steg till 😉

Det här med kiropraktorn är verkligen super och det är inte någon tvekan om hur mycket hon hjälpt Trombi.
Från att varit helt utdömd från att någonsin kunna tävla agility igen till att nu både kunna tävla och t.o.m. träna kortare pass!

För två år sen kunde han inte hoppa ett hinder normalt men nu flyger han över hindrena som när han var ung. Det värmer mitt hjärta ❤  

Nu blir det vila någon vecka men sen ska vi hinna med något pass innan Bollnäs alla lopp!

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kiropraktorbesök

 1. Kickan skriver:

  Underbart att höra, såna solskenshistorier inspirerar alltid 😀 Jag har bestämt mig för att göra regelbundna kiropraktorbesök för att hålla koll på mina aktiva söner, typ 1 gång/halvåret.

  Ses i Bollnäs!! Kramis från Kickan med flock 🙂

 2. Husse skriver:

  Underbar läsning, med en tår i ögat. Glömmer aldrig hur dålig Trombi var i ryggen och alla våra besök runt om länet och när inget gjorde han bättre kändes det TUNGT. Sen fick vi det braiga tipset av min mosters man om kiropraktorn och vips så vart Trombi mycket bättre igen. Ca: 1 år senare och problemen är som bortblåsta och alla är lyckliga igen ❤

 3. Thereze skriver:

  Det värmer i mitt hjärta också ❤ Att Trombi springer som en ungdom igen är fantastiskt! Jag kommer ihåg när jag försökte springa ikapp Racer-Trompan i hans ungda ålder i ridhuset 🙂 Snabb som blixten va han . Puss på Trombi! Chicko hälsar voff till gamla "kompisen" (som Trombi bara tycker om på avstånd…men ändå tycker om… knas var det ja 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s