Lukta Gott del II…

Tjena.

EddanPeddan här.

Ni förstår efter förra helgens incident då ”storebrorsan” fick tag i den dära goda lukten så har jag funderat. Asså han var INTE shysst som inte kallade på mig så jag oxå kunde parfymera mig.

I lördags på tävlingen hade jag MASSA av tid att tänka på det här och det var då jag tog beslutet. Jag SKULLE leta reda på en GOD lukt och göra precis som Trombi gjort!

Igår på promisen hittade jag den! En SUPERDUPERDOFTANDE gegga som bara väntade på mig!

Matte och husse var lite upptagna med att titta på en, vad dom först trodde, herrelös vovve och då började jag jobbet. Strök mig i geggan om och om igen tills matte plötsligt skrek på mig! Jättearg var hon! Hon kallade geggan för ”bajsdiarré” – vet inte vad det är förutom att det luktar mumma!

Hur som så hade jag lyckats få den underbara geggan över hela huvudet – både runt ögonen och t.o.m. i öronen – den hade också fastnat ordentligt i min lejonman jag har runt halsen och jag hade även lyckats få gegget på mina muskulösa bogar och ända ner på mina långa ben!
GUD så duktigt och snabbt jag jobbade in den om jag får säga det själv!

Fast matte blev arg och jag fick inte gå nära henne så det tog udden av glädjen lite…Sen tvingade hon ner mig i en bäck där hon hällde vatten för att massera in geggan lite mer. Förstår inte varför. Inge skönt alls med det kalla vattnet.

Sen när jag kom hem fick jag bada. TRE gånger skulle matte schamponera mig för att ta bort den goda lukten så till slut kände jag den inte alls….

Måste erkänna att jag faktiskt inte tyckte lukten var värd att min matte blev arg för jag blir SÅÅÅÅÅÅÅ ledsen då…..men kanske att jag gör om det för när jag hade duschat så klappade och kelade både husse och matte med mig jättemycket 🙂

// EddanPeddan

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Lukta Gott del II…

 1. Thereze skriver:

  Hahaha 🙂 Mmmmm mysigt det låter!

 2. Nehej vad söta dom är dina hundar! Mina skulle aldrig göra sån´t där snusk ”asg”. 😉

 3. Enzo skriver:

  Förstår mig verkligen inte på de tvåbenta, när vi vill lukta mumma är det inte okay men själva kamouflerar de sin doft med en massa saker varje dag.

 4. Axis skriver:

  Ledsen att behöva erkänna det, men nu har jag verkligen varit avundsjuk på mina bröder på söder, två ggr på två veckor, det är 2 ggr för mycket. Varför är livet så orättvist för oss hundar. En annan får går ut med sin älskade matte flera ggr /dag, men inte hittar min nos dessa underbara dofter. Vet inte vad jag ska göra. kanske ska jag be min matte köpa någon rutten fisk, vid någon disk. Det skulle kanske passa sig, om inte annat får jag försöka smyga mig ut någon natt, men det som är ett aber, är att hon brukar låsa alla dörrar. Kanske ska jag hoppa ut genom något fönster, för nu är jag verkligen sugen och vet inte bara hur det ska gå till, så att jag kan få någon liknande underbar doft på mig, som Trombi och Eddan.Ska försöka klura ut det i natt, när jag vilar.

  Käft på er därborta, håll Era tassar för mig,

 5. Sammy skriver:

  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s