Strukturerad träning

Satan i gatan vad Nina och jag har kört strukturerade träningar de senaste gångerna i ridhuset!

Förr har vi ibland på vinterträningarna haft en…hm…liten…hm…tendens till att bara köra på utan att tänka till men nu har vi verkligen koncentrerat oss och kört kombinationer där vi jämför svängar och handlingsalternativ samt tränar in NYA svängar och helt NYTT tänk jämfört med vår tidigare handling!

Najsigt moln från ett kyligt Sälen under julAtt Ed köper allt nytt är ju skoj men det är även kul att se att snart 8-åriga Enzo tycker vår ”NYA” handling är bra och han som inte har varit världens mest svängbara svänger tight som aldrig förr!!!

Känns verkligen bra inför säsongen för oj vad jag och Eddan kan saker som vi VERKLIGEN inte kunde när vi började förra årets säsong… 

Jag tyckte allt som oftast att klass 1 banorna var svåra (nu var dom oxå ibland lite väl svåra för att vara klass 1…) och jag kunde många gånger inte köra som jag velat men nu…nu känns det liksom som om banorna inte spelar någon större roll 🙂

Tycker att lagbanorna i Kista höll en lagom klass 2 nivå och visst har vi fortfarande saker att lära men det mesta har vi i dagsläget lösningar på (även om det inte alltid blir perfa…) vilket känns jättetryggt.

Strukturerad träning is the thing 🙂

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Strukturerad träning

 1. Bra jobbat! 🙂 Fortsätt så, snart är Eddan uppe och härjar bland de stora vovvarna. Vad är det för ”nytt” ni tränar? Och ny handling? Man blir ju nyfiken!
  Kramar på er!

 2. Ann skriver:

  Åh, vad härligt det låter!!! Tipsa gärna!!! Det är så lätt att bara köra på i gamla hjulspår…
  Kram

 3. Nina skriver:

  Både jag och Enzo är såå glada och nöjda över våra braiga träningspass. Vi har klart bästa tränaren som vet alla våra fel och brister men som även vet våra styrkor där vi kan förbättras =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s