KumlaRapport

I lördags bar det av till Kumla, närmare bestämt Askersund, för att jaga SM-pinnar till bästa laget Entrixed AB!

Vi började dagen med Hoppklass A där jag och Eddan bidrog med vår första nolla till laget! Jippijeeeeeeej!
Totalt blev det en helnolla för laget men vi hamnade precis utanför pinnplats… Lite surt men jag är ändå glad att vi fick till en helnolla!

Eddans och mitt lopp flöt på bra. Återigen var det ett långhopp med och för att få till en bra väg skulle man göra en snäv sväng men som jag skrivit tidigare så är vi just nu inne i en ”hoppalångtöverlånghoppsfas” och det mottot höll vi…

Lite senare i loppet så håller jag på att snubbla över mig själv (lyckades tydligen sparka mig ordentligt på smalbenet för jag har en stor blå knöl där…) men räddar upp situationen… Phu…

 

Sen är det dags för Agilityklass A.
Nina och Enzo kör ett superlopp samtidigt som Ed sliter sig ur halsbandet och skuttar in på manegen en sväng… HJÄLP! Får tillbaka honom och undrar om vi blivit diskade samtidigt som Enzo kommer farandes runt hörnan, tar sin leksak och drar in i manegen innan Nina får fatt på honom!!! DISK!!!
Trolla sätter en nolla, Ixi får två vägringar och sen så entrar jag och Ed banan.

När vi ställt upp inför första hindret känner jag bollen i bakfickan!!!! Med repet dinglandes!!!
Vad göra?!?!? Har aldrig leksak på mig men hade jag tänkt lite längre så kunde jag ju antingen bara sprungit på eller så hade jag så klart stoppat ner repet lite snyggt i fickan men men…vad gör jag: jo, jag backar bak mot väggen och där drar jag lite försynt upp bollen med förhoppningen att domaren inte ska se det….verkligen jätteosynligt….vips så är vi diskade…. Nej, jag har inte tävlat agility länge alls….

Jaja, totaldisk för laget alltså.

Nästa lopp är Hopplopp B.
Nina gör ett bra lopp igen men får ett konstigt missförstånd och vips så är Enzo diskad. Trolla disk och laget är totaldiskat igen.
Ixi gör ett tjusigt lopp och jag går in på banan lite smått disträ.
Inte e de lätt att fokusera när laget är diskat… Får en STOOOOOOOOOOOOR sväng i starten och lite senare ska jag köra vårt svängkommande efter tunnel…det var länge sen vi tränade det… VÄNSTER VÄNSTER säger jag….
Jada, matte, jag tar vänster efter tunneln säger Ed. Sisådär 3-4 meter EFTER tunneln 😉

Sen kör vi på bra men på slutet…börjar bli lite tjatigt, jag vet….ska man svänga tight tillbaka efter långhoppet och då får han så klart springa ut men jag lyckas få stopp på honom innan en tunneln och vi går i mål NOLLA NOLLA NOLLA! Så skönt att NOLLA!

Sist ut är Agilityklass B.
En rätt så klurig bana men mina lagkamrater sätter nolla, nolla och sen gör Emilie och Ixi ett superlopp men Ixis favvohinder balansen drar tyvärr dit två små tassar så disken är ett faktum.
Press Press Press och vad gör då jag. Jo, glömmer lite vad lilla Eddan kan och inte kan och vi hinner bara ett hinder innan vi är diskade….. Klantig matte – duktig vovve!

Summasumarum så blev det inga SM-pinnar men kul hade vi!!!!!

Mina lagkompisar är så sjukt stabila och gör superlopp efter superlopp! Blir ständigt imponerad över hur bra dom håller ihop loppen!

Att Eddan & jag satte två nollor känns mycket mycket skönt och jag är väldigt nöjd med att det inte föll ner några pinnar i något av loppen. 

Bortsett från mina små…hm…misstag som ledde till disk så är jag även supernöjd med Agilityloppen.

Nu taggar vi som sjutton till SBK StockholmsAvdelningens lagtävling i Kista om två veckor!

Då ska vi försöka nolla, nolla, nolla, nolla 🙂

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till KumlaRapport

  1. Enzo skriver:

    Eddan, du skötte dig jättebra! Inte en endaste rivning och 2 nollor, inte illa. Att de tvåbenta gör fler misstag än vi vovvar är uppenbart 😉

  2. Nina skriver:

    Lilla Eddan var så duktig, bra jobbat! Trist att vi inte lyckades få till en endaste pinne, vi var så nära så många gånger och om inte om fanns skulle vi ha fått flera stycken. På SBK Stockholmsavdelningen får vi kämpa järnet, 4 chanser och vi behöver 3 pinnar!

  3. Ann skriver:

    Men det låter ju suveränt!!! Vi som hade tänkt åka med vårt eventuella lag till Stockholm… Vet inte om vi törs nu;-) Bara skämta!! Ni är ruggiga! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s