Uppflytt & Vinst i pappa Raps minne

R.I.P. Rap

I veckan som gick så var Eds uppfödare Cima tvungen att ta bort Eds pappa Rap p.g.a. av en skada som aldrig kunde bli bra och som orsakade ständig värk. Hon gjorde verkligen ALLT som stod i hennes makt för att han skulle kunna fortsätta leva några år till på vår jord men det fanns inget mer att göra…

Så sorgligt så. Han blev bara drygt 5 år.

Fina fina Rap.

Han har lämnat 30 valpar efter sig varav Ed är ur den första kullen. Både hälsostatistiken och arbetsmeriter är lysande hos valpisarna så han lämnade mycket fina gener efter sig ❤

Vi är alltid tacksamma för att  solstrålen Ed fick flytta till oss och förgylla våra dagar!

Vinst i pappa Raps minne

I lördags var det dags att försöka kämpa till oss vår sista pinne i Agility1.Det bjöds på en rolig bana med lite handlingsalternativ! Det gillar vi!

Balansbommen som var hinder två stod i lite nedåtlut så vi åkte på vår första uppfartsfemma (samma dag som brorsan PaxenLaxen!!!) och även en femma på nedfarten.
Jag såg inget av felen för han gjorde rätt beteende men lyckade ändå missa kontaktfältet med sin lååååååånga kropp!

Lite senare åker vi på en rivning där jag är på tok för sen och sen får vi 3 vägringar (fast ingen vägran dömd för vi var liksom aldrig ens i närheten av att ta hindret) för Ed ser inte alls ett hinder om står parallellt med kantbanden på banan!
Kändes lite roligt när vi dansade runt tre gånger utan att lyckas ta det…

Lite uppgiven åker jag hem och undrar om vi ska åka till Knivsta dagen efter. Känner mig inte alls i form…

På söndagen är det upp tidigt till Knivsta. Inte laddad alls men så klart vi åker när det är så nära och tur var väl det för vi nollade och knep sista pinnen och vips så är vi i agility 2!!!

Jag kände mig superduper nervös på startlinjen och Ed kände att jag var nervös och koncentrerade sig till fullo! Duktigaste vovven!

På slutet efter en makaronitunnel kunde man jobba lite för att få en snäv sväng men vi satsade på att hoppa högt för annars blev det en liten rivningsrisk!

Här kommer film på Eddans vinnarlopp (som vanligt tack till Emilie för film & grattis till Luffys dubbelpinnplock på debuthelgen!!!):

Vinsten tillägnar vi finaste finaste pappa Rap ❤

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Uppflytt & Vinst i pappa Raps minne

 1. Nina skriver:

  GRATTIS till pinnen och uppflytten till klass 2 =)

 2. Sammy skriver:

  Grattis Grattis till uppflytten till 2:an! 🙂
  Extra fint att ni vann till pappis Raps minne ❤

 3. Axis skriver:

  Brassa, brassa mandelmassa lilla Ed, säger min matte att man kan säga när man som jag är 6 år. Ett stort GRATTIS från mig, matte likaså

 4. Ann skriver:

  Wow! Bästa brorsan!!! Bra jobbat!!! Grattis!!! Själv rev jag så fick inte sista pinnen i hopp 1 😦 Så nu får jag bara titta på i Tranås! Men jag lovar att hålla tassen för dig och så klart ”syrran” Lakrits!
  Puss på nosen från Guess

 5. Marie L skriver:

  Stort grattis till pinne och klassvinst med Ed! Vi håller förstås tummar o tassar för Trombi och dig när ni ska tävla i helgen, go for it:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s