Sag(Hopp)Ch Kelliegårdens Ed

Men självklart måste ”lilla” Eds championat uppmärksammas i ett eget inlägg!

Vi har tidigare tagit två certifikat i Hoppklass så det var ett som fattades för att få ett Championat. Jag var enbart glad för att kunna köra några lopp då och då, så jag hade inga som helst tankar på att kunna fixa det där sista certifikatet…

Men tji fick jag! På vår egen hemmatävling i början på juni så fixade vi till en nolla och hamnade på en andraplats och fick det sista CERTET!!!!

Marianne Fernström hade gjort en bana som jag gillade skarpt där det gällde att få till fina linjer för annars tappade man tid.
EddanPeddan körde som vanligt på fullt från start och jag tappade honom lite vid två tillfällen (inte många som fick till alla svängar perfekt…) men loppet kändes ändå relativt lugnt och sansat. I mål kan jag först knappt tro att vi nollat (otränade som vi var…) och att det sedan räckte så långt var ju en riktigt överraskande bonus 🙂

Blev så otroligt otroligt glad men det var även lite blandade känslor för just då visste jag inte alls hur han skulle hålla i framtiden (nu vet vi lite mer hur mycket han klarar av).

VÄRLDENS BÄSTA ED:

Svensk AgilityHoppChampion!

20150610_215214_1_1

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sag(Hopp)Ch Kelliegårdens Ed

  1. Ti skriver:

    Bra bra bra gjort! Ni är värda 1000 rosor 🌹🌹🌹🌼🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s