Välkommen Boss!

Torsdagen den 27 augusti åkte Sammy och jag ner till Lindome utanför Göteborg, för att hämta hem lilla Boss.

20150827_100610_1_1Ända sen Ed fick problem med armbågarna i vintras/våras så har jag varit så sugen på en till hund att träna men två hundar räcker för oss så planen på en till hund har legat i framtiden.

Men så i april gick min mammas älskade flat Axis bort väldigt plötsligt och så småningom började hon planera för ett nytt sällskap. Då kände vi båda att det skulle passa perfekt att köpa en hund tillsammans! Sällskap till henne och en träningskompis till mig 🙂

Valet föll på en Sheltie och till slut hamnade vi hos bästa Humlebyns kennel där Boss 8 veckorsupertrevliga Åsa gav oss förtroendet att få ta hand om lilla Boss (Humlebyns Boston) ❤

Hon hade två kullar med valpar, B- och C-kullen. Boss var ensam i sin kull medans det i C-kullen fanns sju stycken valpar. När mamma och jag åkte ner för att hälsa på och välja några favoriter så blev det dock som så att Boss valde mamma och mig 🙂 När vi åkte hem från Åsa så var det enda vi sa att favorit nummer 1 var Boss och om det inte blev han så var alla andra favorit nummer 2 (C-kullen var full med härliga hanar).

Boss ÄLSKAR att träna och bebisträning är i full gång med inkallning, balansträning, sitt-ligg-stå, sök och lite fotposition. Han är otroligt lättlärd och han har en nos som sniffar upp ALLT! Han är ibland mer vild än tam men samtidigt väldigt snäll och lyhörd och mycket följsam. I mina ögon har han allt man kan önska sig hos en valp ❤

På fredag börjar vi valpkurs för Desirée i Stockholms Hundsportcenter  – ska bli jättekul och bra för Boss att socialisera och träna bland andra.

20150912_162843_1

Lite senare i oktober ska vi gå förberedande agilityvalpkurs som Marianne & Scott (från Humlebyns C-kull) ordnat för duktiga Malin Elfström. Vi får även sällskap på kursen av Vickan & Lova (halvsyster till Scott, från kennel Coltris) och Tina & BiziMaze (från kennel Brainpool).

20150920_133235_2

Det blir en späckad höst med andra ord 🙂

// Elle

 

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Välkommen Boss!

  1. Christin.brandstrom skriver:

    Vår älskade turbovirvelvind Boss ❤ ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s