Vår/sommaruppdatering TROMBI

Uppdatering för Tompan:

DSC_2050_edit0

 • Oxelösund BK. Ho 3*3. Ag 3*2. Lite otränade fick vi med oss tre disk och tre lopp med fel. Hade lite svårt att banvandra för två hundar och gjorde lite klantiga handlingsmissar.
 • Märsta BK. Ho 3. Nollade och hamnade på plats 14 av 55. Höga hinder och klurig start där sekunderna tickar iväg med vår flygande start…
 • Knivsta BK. Ho 3*2. Ag 3. Nollar kors i taket Agilitytrean och hamnar på plats 5 av 66 och kniper en SM-pinne. Nära till certet var det oxå men fyran knep det med en hårsmån… I ena hoppklassen får vi lite strul och jag drar honom förbi hinder men i den andra är vi endast en rivning från att knipa ytterligare en SM-pinne.
 • Österåkers BK. Ho 3 och Ag 3. Tompan NOLLAR BÅDA LOPPEN!!!! HAR ALDRIG HÄNT TIDIGARE!!! Kändes sjukt roligt! Räckte inte till några bra placeringar men det gjorde inte oss någonting alls! SÅ NÖJDA!!!
 • Karlstad BK. Ho 3*2. Ag 3*2. På lördagen NOLLAR Trombi och hamnar på 18 plats av 149 startande och kniper en SM-pinne. I Agilityloppet får vi en femma på nerfarten som verkligen är på håret, utan den hade vi kommit elva! På söndagen får vi en tidig rivning i hopploppet och sen springer vi förbi sista hindret. I agilityklassen återigen en femma på balansens nerfart.
 • Knivsta BK. Ag 3 och Ho 3. Återigen en dubbelnolla!!! Ingen balans med i agilityklassen så… Hopploppet var lite småvirrigt med massa tapp i början och även i mitten så tidsfel där var inte förvånande.
 • Stockholms Södra BK. Ag 3 och Ho 3 *2. Första och främst var SAMTLIGA banor sjukt roliga och bra. Det blev diverse ombyggnad för att vi hade tävlande domare och jag hade velat köra ALLA! I agilityklassen som var först startade jag bara Trombi. Såg ekipage på ekipage diska sig och även många som fick fel på balansen. DSC_2162_edit0SJälv räknade jag kallt med fel på både balans och A-hinder då jag inte skulle hinna placera sig som jag ville. I mål kom vi i alla fall med endast en femma på balansen. A-hindret skötte han själv alldeles strålande! Vi slutade på en fjärdeplats och fick en SM-pinne! I första hopploppet får vi en lite trög start. Trombi svävar ut lite och trycker inte på. Sen får han raket i baken igen och resten av loppet går finfint. Vi slutar på en sjätteplats och en till SM-pinne bärgas! Sista hopploppet är han lika pigg som i dom första och spurtar på järnet. Jag slarvar lite vid en tunnel och han kommer in till mig men jag puttar ut honom igen. Vet att man inte brukar få vägran i sådana situationer så jag tänker att nu kör vi på! Ja, kör på så jag trycker ut honom på fel sida tre hinder efter… DISK och trött matte med pigg vovve kör närmsta vägen ut. Så himla nöjd med vår bästa pigga 9-åring!

Alltså vilken säsong Tompan inlett! Känns helt otroligt att han satt så många nollor.

Vi är liksom vana att ha ”stolpe ut”. Skulle en femma i en agilityklass lett till ett bra resultat, ja då har vi så klart tio fel i den klassen. En liten rivning i ett annars bra lopp. Eller något annat ”fjuttfel”. Det är liksom så det brukar vara.

Vi njuter så länge det varar och han är självklart världens bästa Tompan oavsett resultat ❤

// Elle

Annonser

Om Elle, Trombi & Ed

Ägare till två bruna doggisar. Trombi född 2004, heter till finare "Windedos Timberland", har tävlat agility men lever nu mysigt pensionärsliv. Ed född 2009, till finare används prefixet "Kelliegårdens", tävlar agility.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vår/sommaruppdatering TROMBI

 1. Husse skriver:

  Oj vad många härliga äventyr ni vart på 🙂
  Väldigt imponerad av ditt minne. Att du kommer ihåg sååå mycket.
  Ni e bäst!!! 🙂 ❤

 2. Axis skriver:

  Bra gjort min kära storebror. Bättre och bättre ju äldre man blir // Axis ps min matte instämmer<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s